MAYMUNLAR CEHENNEMİ-SAVAŞ(WAR FOR THE PLANET OF THE APES)

Giderek yükselen ivmesiyle, efsanevi seriye (1968-1973 arası 5 film) erişebileceği sinyallerini veren 'yeni kuşak Maymunlar Cehennemi' odak noktasına bu sefer Sezar'ı koydu ve yoluna devam ediyor.
2011 yılında 'Maymunlar Cehennemi: Başlangıç' ile yolculuğuna başlayan Sezar'ı 2014 yılındaki 'Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti'nde kurduğu maymun ordusu ile insanlara karşı mücadele verirken görmüştük. İkinci filmin de yönetmeni olan Matt Reeves imzalı son film 'Maymunlar Cehennemi: Savaş'ta ise Sezar ve ordusunun, insanlara karşı olan amansız mücadelesi ile karşılaşıyoruz. Her iki ırk da birbirini tehdit olarak görmeye devam ederken, mücadelenin şiddeti de artmış ve kayıplar had safhaya ulaşmıştır. Artık iki ırkın varlığı, önlerindeki bu son savaşa bağlıdır. Maymunların lideri Sezar ile insanların lideri Albay arasındaki bu son mücadele iki ırkın kaderini belirleyecek.
Vizyon Tarihi: 14 Temmuz

ALIEN: COVENANT
Sinema tarihinin en amansız katillerinden biri olan Alien (Yaratık), doğasının gereği yok etmeye kaldığı yerden devam ediyor. Ancak bu sefer Ripley (Sigourney Weaver) yok. Alien'ı kimin zaptedip sonrasında yok edeceği merak ediliyor. Ripley ile Alien'ın arasındaki duygusal bağın yokluğu, önceki serinin büyüsüne erişmesine yetecek mi dersiniz?
Koloni gemisi Covenant'ın mürettebatı galaksinin oldukça uzak bir köşesinde, keşfedilmemiş cennet olarak varsaydıkları bölgenin aslında karanlık ve çok tehlikeli bir yer olduğunu anlarlar. Gezegendeki yegane canlı lanetli Prometheus'un keşfinden sonra hayatta kalan 'sentetik' David'dir... Ridley Scott, Alien'da yarattığı evrene, Prometheus ile başlayan yeni üçlemesinin ikinci filmi olan Alien: Covenant filmiyle geri dönüyor. Filmde yine Michael Fassbender'ı başrolde seyrederken, Katherine Waterston, Demian Bichir ve Billy Crudup gibi isimler eşlik ediyor.

Vizyonda

THE MUMMY: DR. JEKYLL REVEAL
Başrollerinde Tom Cruise ve Russell Crowe'un oynadığı Mumya 2017'nin yönetmenliğini Alex Kurtzman üstlenmiş. Senaryosu Jon Spaihts tarafından kaleme alınan The Mummy, Irak topraklarında bir grup teröristi bulmak için birçok sıra dışı durumla karşı karşıya kalan Tyler Colt ve ekip arkadaşlarının yaşadıklarını konu ediyor. Cruise ile Crowe'un performansları bakalım seriyi 'vasat'ın üzerine taşıyabilecek mi?
Vizyon: 9 Haziran

PIRATES OFTHE CARIBBEAN-2017
Çılgın maceraları ile bilinen, kaptanların şahı ama bir o kadar talihsiz Jack Sparrow, yelken açtığı sularda yaklaşan kötü rüzgarları hisseder. Korkunç Kaptan Salazar'ın yönetimindeki ölümcül hayalet korsanlar, denizdeki tüm korsanları öldürerek Şeytan Üçgeni'nden kaçmayı başarmıştır; hayatta kalan tek korsan ise Kaptan Jack'tir. Jack, Salazar'ın gazabından ve intikamından kurtulmak için Poseidon Asası'nın peşine düşer. Bu efsanevi asayı bulmak içinse güzel ve zeki gökbilimci Carina Smyth ve Kraliyet Donanmasından dik başlı, genç bir denizci olan Henry ile zorlu bir anlaşma yapar. Küçük ve külüstür gemisi Dying Gull'un dümenindeki Jack Sparrow, hem kötü kaderini tersine çevirmenin hem şimdiye dek karşına çıkan en dişli ve korkunç düşmandan kurtulmanın yollarını arıyor.
Vizyon: 26 Mayıs

SPIDER-MAN: EVE DÖNÜŞ 2017
Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan genç Peter bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'ın aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır...
Marvel Comics çizgi evreni içinde yaklaşık 6 farklı versiyonu olan Örümcek Adam, Tobey Maguire'nin canlandırdığı 3 filmlik serideki kimliğinin sıcaklığına diğer hiç bir filmde yaklaşamadı bile. Yaklaşacağa da benzemiyor.
Vizyon: 7 Temmuz

BLADE RUNNER: 2049
Hollywood'un önlenemez tecimsel kaygısı, bazı filmleri mezarında bile rahat bırakmıyor. Blade Runner 2049, Vangelis'in müzikleriyle zihinlere kazınan 1982 yapımı ilk Blade Runner'ın hayaletiyle yarışmak zorunda. Bıçak Sırtı 2049, yakın gelecekte, Dünya dışı bir gezegende patlak veren isyanları ve bu durumu bastırmak isteyen yetkililerin çetin savaşımını ele alıyor.
Vizyon: 6 Ekim

STARWARS- Son Jedi
George Lucas'ın tapulu malı olan Star Wars, 8'nci bölümüyle karşımıza çıkıyor. Yaklaşık 7 ay sonra vizyona girecek 8'nci bölüm üzerine çok şey yazılıp çizilecek. Ancak şimdilik konusunu biliyoruz.
Aksiyon, macera, fantastik ve bilim kurgu türündeki Star Wars: Episode VIII, daha farklı topraklara adımlarını atan Finn, Poe ve Luke Skaywalker'ın, destansı yolculuk öyküsü ele alıyor.
Vizyon: 15 Aralık 2017

DEADPOOL-2
İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool'un merakla beklenen, devam niteliğindeki ikinci filminin yönetmen koltuğunda bu sefer de Tim Miller oturuyor. Deadpool karakterini yine Ryan Reynolds hayata geçirecek. Yayınlanan fragmanı bile defalarca izlenmeye değer.
Vizyon: Ne yazık ki 1 Mart 2018

TRANSFORMERS-5 Son Şövalye
Bazılarımızın kanının bir türlü ısınamadığı serinin 5'ncisinde Anthony Hopkins bir duayen var. Mark Wahlberg Hopkins'e eşlik ediyor. Yönetmen Michael Bay.
Senaryosu Matt Holloway, Art Marcum ve Ken Nolan üçlüsü tarafından kaleme alınan Transformers 5, efsanevi mucit Cade Yeager ve ekip arkadaşlarının, yeni serüvenlerini ele alıyor.

Vizyon: 23 Haziran