Tepebaşı Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında hizmete açılan 12 adet Deneyimli Kafe ile vatandaşların komşuları ve sevdikleri ile birlikte hoşça vakit geçirebileceği güzel mekanlar da kullanıma kazandırılmış oldu.
HİZMETE BAŞLADI
Gün geçtikçe daha fazla talep gören Deneyimli Kafeler'in sayısı, hizmete giren 2 yeni merkez ile birlikte 12'ye yükseldi. Tepebaşı Belediyesi'nin yapımını tamamladığı ve hizmet vermeye başlayan Ahmet Bilek Deneyimli Kafe Ertuğrulgazi Mahallesinde (Çilem Caddesi Gündeş Sokak), Nasuh Akar Deneyimli Kafe ise Kumlubel Mahallesinde (Dizginler Sokak park içi) yer alıyor. Ahmet Bilek Deneyimli Kafe'nin resmi açılış töreni Cuma günü saat 14.00'te, Nasuh Akar Deneyimli Kafe'nin resmi açılış töreni ise 7 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
HALK ÇOK SEVDİ
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, 'Tepebaşı Bölgemize 10 tane Deneyimli Kafe açtık. Bu kafeler kentimize çok yakıştı. Mahallelerimizde, insanlarımızın bir araya gelerek sosyalleştiği ve hoş bir şekilde vakit geçirebildiği bu mekanları Eskişehir halkı çok sevdi. Onlar sevdikçe bizler de yenilerini açıyoruz. Son olarak 2 Deneyimli Kafemiz daha hizmet verme aşamasına geldi. Yakın zamanda düzenleyeceğimiz açılış törenleri ile mutluluğunu vatandaşlarımız ile paylaşacağız. Hemen her mahallemizden bu konuda istek alıyoruz ve imkanlarımız ölçüsünde bu taleplere yanıt veriyoruz' değerlendirmesinde bulundu. HM
Editör: TE Bilisim