Eskişehirli futbolseverler ekran başına Eskişehirli futbolseverler ekran başına

Hedefimiz 2’de 2 yapmak

İlk olarak geçtiğimiz hafta oynanan Efeler maçı hakkında konuşan tecrübeli oyuncu, “Efeler ekibi Play-Off’u garantilediği için daha rahattı biz ise onlara nazaran biraz daha stresliydik fakat ona rağmen iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Saha da bizi etkiledi çünkü bizim oynadığımız saha farklı olduğu için ister istemez etkilendik. Dengeli bir maçtı 1 puanı son dakikada kurtardık işimizi son 2 haftaya bıraktık 2’de 2 yaparak Play-Off’a devam edeceğiz. Amacımız Play-Off oynamak inşallah bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Desteğe ihtiyacımız var

“Biz taraftarı olmayan bir kulübüz” diyerek sözlerine devam eden Umut Akpınar, “İçerideki son maçımızda tüm Eskişehir’i bu maça bekliyoruz fakat bu hafta da Eskişehirspor’un çok önemli bir karşılaşması var Polatlı ile. İnşallah bu hafta her 2 takımda 3 puanı alır. Umarım Eskişehirspor’da istediğini alır ve son haftalara umutlu girer. Bizde önümüzdeki maçı kazanarak Play-Off’taki yerimizi daha da sağlamlaştırmak istiyoruz. Bizim gerçekten taraftar desteğine ihtiyacımız var çünkü onların eksikliğini hissediyoruz” diye konuştu.

Ortak hedef takımın başarısı

Gol krallığı hakkında da konuşan Umut Akpınar, “İbrahim Zeytin ile beraber dostane bir rekabetimiz var. İkimizin de ilk amacı gol atarak takımımıza yardımcı olmak. Gol krallığında kaçıncı olduğumuzun hiçbir önemi yok. İbrahim ile ortak hedefimiz bu takımın başarısı. Üstümüzde tatlı bir baskı var ama sağ olsunlar yönetimimiz ve takımımız bizim bu baskı ile başa çıkmamızı kolaylaştırıyor. Umarım bu baskı bizim performansımızı daha da yukarıya çeker ve galibiyetimize yardımcı olur tek hedefimiz bu “diyerek sözlerini noktaladı.

29. Hafta Programı

21 Nisan Pazar

15.00   Silifke BLD.-Eynesil BLD.

15.00   Ergene Velimeşe -Amasyaspor         

15.00   Karşıyaka-Hacettepe 1945    

15.00   Batman Petrolspor-Pazarspor

15.00   Elazığspor-Sapanca Gençlikspor                  

15.00   Anadolu Ünv.-Kemerkent Bulvarspor                     

15.00   Kelkit Hürriyet-Efeler 09      

Turgutluspor (BAY)

Muhabir: Aytaç Ersoy