İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Çakacak, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Ömer Özbay'dan bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Rafet Demirtaş'ı makamında ziyaret eden Vali Çakacak, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

FARKLILIKLAR ZENGİNLİĞİMİZ
Ardından Kaymakam Özbay ve Belediye Başkanı Demirtaş ile birlikte, Alpu Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen 'Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı'na başkanlık eden Vali Çakacak, toplantı sonrası öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere çok önemli bir görevi olduğunu ifade eden Vali Çakacak, 'Farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görmeli, milli birliğimizin ne kadar büyük bir güç olduğunu çocuklarımıza her zaman anlatmalıyız' dedi.

SİZİN ELİNİZDE
İşini en iyi yapan insanın, vatanını ve milletini en çok seven insan olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, 'Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlet olarak kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Ülkemiz ciddi oranda genç nüfusa sahiptir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi el birliğiyle geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Bunu da, siz öğretmenlerimiz sayesinde başaracağız. Ülkemizin geleceğinin inşa edilmesinde sizlere büyük görevler düşüyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı birer insan olması sizlerin elinde' diye konuştu. Öğretmenliğin saygın bir meslek olduğunu dile getiren Vali Çakacak, ziyaretin ardından okuldan ayrıldı. HM
Editör: TE Bilisim