Tüm Eskişehirlilerin, yeni yılını huzur ve güven içinde geçirmesini dileyen Vali Çakacak, yaptığı açıklamada hem Jandarmanın hem de Emniyet Müdürlüğünün arama noktalarında aldığı güvenlik tedbirlerini kontrol etmek ve görev yapan güvenlik güçlerinin yanında olmak istediklerini söyledi.
HUZURU SAĞLADIK
24 saat esasına göre sabahın erken saatlerine kadar görev yapacak olan Eskişehir-Ankara ve Eskişehir- Afyonkarahisar karayolu üzerinde bulunan güvenlik kontrol noktalarını, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi'ni ve İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ettiklerini dile getiren Vali Çakacak, insanların can ve mal güvenliği ile huzurunu sağlayan güvenlik güçlerinin görevini fedakarca yerine getirdiğini söyledi.
GÜZEL GEÇSİN
Eskişehir'in güvenilir ve huzurlu bir şehir olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, 2020 yılının 2019 yılından daha güzel geçmesi temennisinde bulundu. '2020 yılında huzur, mutluluk, barışın sadece ülkemize değil tüm dünyaya ve insanlığa hakim olmasını umut ediyoruz' diye konuşan Vali Çakacak, 'Her yeni yıl, yeni umutlarla geliyor. 2020 yılından en büyük beklentimiz tüm dünyada dostluk ve barışın egemen kılınması; her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi; ilimizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini daha da güçlendirmesidir' dedi.
GÖREV BAŞINDA
Vali Çakacak, 'Yeni yılda da Eskişehir'imizi daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmekteki azim ve kararlılığımızı hassasiyetle devam ettireceğiz' diye konuştu. Vali Çakacak, vatandaşlarımızın evinde ve eğlence merkezlerinde huzurlu bir ortamda yeni yılı kutlaması için güvenlik güçlerinin, sağlık çalışanlarının ve diğer kamu görevlilerinin görevi başında olduğuna dikkat çekti.
TELSİZ ANONSU
Vali Çakacak, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi ziyareti esnasında, telsiz anonsu ile görevi başındaki sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. Aynı zamanda Vali Çakacak, ziyaret ettiği yerlerde çalışan personele baklava ve börek ikramında bulundu. Vali Çakacak'a bu ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. İlhan Şen de eşlik etti. HM
Editör: TE Bilisim