Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anan koca çınarlar, programda duygusal anlar yaşadı.
ŞİİRLER OKUNDU
Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunan Koca Çınarlar, saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Atatürk'ü anmak için hazırlanan videoyu izleyen koca çınarlar, kendi yazdıkları Atatürk şiirlerini okudu. Koca çınarlar, bu imkanı kendilerine sunduğu için Başkan Kurt'a teşekkür ederek, kitap hediye etti.
İLKELERİNİ YAYALIM
Atatürk'ün dünya tarihine mal olmuş bir lider olduğunu ifade eden Başkan Kurt, şunları söyledi: 'Dünyada pek çok ülkede, pek çok siyasi liderler oldu. Devlet kuranlar da oldu, ama hiç biri bu kadar süre ayakta kalamadı. Bizim, O'nun ilkelerini günün şartlarına göre yorumlayarak, geliştirerek, büyütmemiz lazım. Atatürk'ün dokunmadığı, işaret etmediği hiçbir şey yok. Tanıdıkça, hakkında daha çok şey öğrendikçe hayranlığım artıyor. Nutuk ve hakkında yazılan kitapları okudukça yeniden Atatürk'ü keşfediyorum.' HM
Editör: TE Bilisim