Bu hafta sonu A Grubu’nda Emekspor, Kırkaspor ve Meşelikspor zirve için mücadele edecek. B Grubu’nda ise çekişme sürüyor.

KRİTİK MAÇLAR VAR

2. Amatör Küme’de A ve B Grubu’nda pazar günü oldukça zorlu maçlar var. A Grubu’nda averaj ile lider olan Emekspor 15.00’te Üniversite Evleri Sahası’nda Sultanderespor’a karşı galibiyet arayacak.

Sıkı takipçisi olan Kırkaspor ise aynı saatte kendisini yakalamak isteyen Meşelikspor’u Kırka Sahası’nda konuk edecek. B Grubu’nda ise 21 puanla liderlik koltuğunun sahibi olan Tepebaşı Batıkentspor iddiasız İdmangücüspor ile 17.00’de Abdurrahman Temel Sahası’nda karşılaşacak. Yukarıya tırmanmaya çalışan Çamlıcaspor ile Hanspor, aynı saatte Üniversite Evleri Sahası’nda rakip olacak.

PLAY-OFF'U KOVALIYORLAR

2. Amatör Küme C Grubu’nda ise tüm maçlar cumartesi günü oynanacak. Oklubalıspor şampiyonluğunu ilan etse de orta sırada yer alan takımların Play-Off oynama heyecanı devam ediyor.

İkincilere kötü haber: Play-Off… İkincilere kötü haber: Play-Off…

12 puanla 2’nci sırada yer alan Fatihspor 10 puanı bulunan ve kendisi gibi Play-Off oynamak isteyen Kırmızı Toprakspor ile 17.00’de Üniversite Evleri Sahası’nda kozlarını paylaşacakken 11 puanla 3. basamakta bulanan Bağlaspor ise şampiyon olan Oklubalıspor ile 15.00’te Üniversite Evleri Sahası’nda mücadele edecek. 9 puanı bulunan ve yukarıya tırmanmak isteyen Şirintepespor ise lige havlu atmış olan Elitspor ile 13.00’te Üniversite Evleri Sahası ev sahipliğinde kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Spor Servisi