A101 haftalık kataloğu, elektronik, beyaz eşya, ev tekstili, giyim ve daha birçok kategoride sunduğu olağanüstü fırsatlarla dikkatinizi çekecek. Mağazanın raflarında temizlik ürünleri ve kırtasiye ürünlerindeki dikkat çekici fiyatlar da dahil olmak üzere yeni indirimler bulacaksınız. Takvimlerinizi 8 Şubat için işaretleyin ve A101'de inanılmaz fırsatlar yakalamaya hazır olun!

A101 Market yeni kampanyasıyla geri döndü ve her zamankinden daha büyük ve daha iyi! Geniş bir ürün yelpazesinde çok sayıda heyecan verici teklif ile müşteriler bir ziyafet bekliyor. Hi-Level markası altında 55 inç UHD Smart TV ve Onvo markası altında Ultra HD Webos 2.0 Smart Led TV gibi üst düzey cihazlardan 5,5 inç ekranlı uygun fiyatlı ancak özelliklerle dolu TCL akıllı telefona kadar herkes için bir şeyler var.

Beyaz eşya kategorisinde SEG'in çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolapları dikkat çekiyor. İndirimler ve kolay ödeme seçenekleriyle, müşteriler bu ürünlerin rahatlığını bütçelerini sarsmadan yaşayabiliyor.

Ama hepsi bu kadar değil! A101'in kataloğunda elektrikli ev aletleri, mutfak gereçleri, tekstil ürünleri, giysiler, çantalar, saatler ve hatta terlikler de dahil olmak üzere çok çeşitli ürünler yer alıyor! A101 Online web sitesi ve A101 Kapıya Teslim seçeneği ile müşteriler evlerinin konforunda alışveriş yapabilir ve inanılmaz fırsatların tadını çıkarabilirler.

A101 Market'in yeni kampanyası 8 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 15 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Takvimlerinizi işaretleyin ve daha önce hiç olmadığı gibi bir alışveriş çılgınlığına hazır olun!

A2A1A3A4A5A6

Editör: Sonhaber Gazetesi