Anadolu Üniversitesi Ramazan ayı için sürdürdüğü hummalı hazırlıklarını tamamladı.

Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere pek çok kurumda olmayan üç öğün yemek servisi ile öğrencilerin ucuz ve sağlıklı bir şekilde sağlıklı beslenmesini önemseyen Anadolu Üniversitesi, yemek içeriklerinde sunulan kaliteli ürünlerden ödün vermiyor. Anadolu Üniversiteli öğrenciler her gün farklı ve çeşit çeşit hazırlanan lezzetli menülere yalnızca 15 liraya ulaşıyor. Üstelik menüler bizzat Anadolu Üniversitesinin Yemek Üretim Merkezi’nde üretiliyor ve hazırlanıyor.

Anadolu Üniversitesi Ramazan ayı boyunca kaliteli, besleyici, sağlıklı ve bütçe dostu menülerini zenginleştirerek öğrenci ve personeliyle buluşturmaya hazırlanıyor. Rektörlük tarafından alınan kararla birlikte öğrenci ve personeller Ramazan Ayı boyunca sahur ve iftar saatlerindeki zengin ve özel menülerden yararlanabilecek. Sahur için hazırlanan öğün 03.30’dan sonra, iftar için hazırlanan akşam yemeği hizmeti ise saat 20.00’ye kadar her gün devam edecek.

Kaynak: iha