Başkan Ataç: “Çocuklarımızla birlikte Atatürk’ümüzün çizdiği yolda yürüyeceğiz” Başkan Ataç: “Çocuklarımızla birlikte Atatürk’ümüzün çizdiği yolda yürüyeceğiz”

Üyelerinden aldığı destekle olağanüstü kararı aldırıp, odayı kongreye taşıyan Günay, ziyaretçi akınına uğruyor. Meslek oda başkanları başta olmak üzere çeşitli dernek yöneticileri yeni yönetime çalışmalarında başar dileğinde bulundu.

 Yeni Başkan Muhammed Ahmetcan Günay, bugünde Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Ankara Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Oda Başkanı İlyas Aktürk, Bursa Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Sadi Aydın ile Kütahya Servis Araçları ve Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kuçak ile bir araya geldi. Başkent ve komşu illerin başkanları, olağanüstü genel kuruldaki seçimde yeni göreve gelen Günay ve ekibine hayırlı olsun dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Muhammed Ahmetcan Günay, odayı ziyaret eden başkanlara üyeleri adına teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi