Ziyarette konuşan Bayyar, 'Genel Merkez Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar gereğince, ihtiyaç fazlası olarak depoda bekletilen malzemelerin, Sosyal Yardım Projesi kapsamında, belediyeler bünyesinde oluşturulan yaz spor okullarında faaliyet gösteren gençlere ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştırılması amaçlanıyor' dedi.
Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi'ne de söz konusu bir takım malzemeyi teslim ettiklerini söyleyen Tayyar, ayrıca ziyaret anısına başkan Ataç'a dernek tarafından yaptırılan malzemelerden; kalem set, kart, rozet, flama, araba flaması ve anahtarlık gibi ürünlerden hatıra amaçlı hediye olarak takdim etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, ziyaretlerinden dolayı Bayyar'a teşekkür ederek, 'Tepebaşı Belediyesi olarak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ile sürekli çalışmalarımız olmuştur. Kendilerini, bu ince davranışlarından dolayı kutluyorum. Belediyemizin birçok spor dalında faaliyeti var. Gerek yaz okullarımızda, gerekse spor takımlarımızda gençlerimizi sporla buluşturuyoruz' dedi. Çeşitli renk ve modellerde bin 569 adet hakem şortu, 153 adet tişört, 530 adet şort, Tepebaşı Belediyesi'ne teslim edildi. (SS)

Editör: TE Bilisim