Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı açıklamasında belediyecilik vurgusu yaptı.

Mandacı ES TV'de katıldığı programda,  "Cumhur İttifakı’nın içinde olan partilere bir bakın ne haldeler. Ya da Millet İttifakı’nın içindeki partilere baktığımız zaman onlar da öyleler. Ancak biz belediyecilik bizim işimizdir dedik. Biz 94 yılında rüşvet alan da veren de memnundur algısını yıktık rüşvet alan da veren de melundur. Hadisi şerifini belediyelere astık. Tarih tekerrür etti ve 30 yıl sonra yeniden belediyelerimize hadisi şerifini asmamızı nasip etti. Belediye yandaşları hemen hayırlı olsun ihalelerde neler var neler vereceksiniz diyerek belediyelere yığıldılar. Ama milli görüş belediyeciliğinde kazananlar belediyelerin kapısına yığılmadı. Şu şehrin çöplerini toplayalım dediler. İşte 1994 ruhu bu. Ahlaklı iktidarı 2028 yılında bu halkımız bize bahşedecek” diye konuştu.

Albayrak açıkladı: Eskişehirli belediyelerin SGK borçları... Albayrak açıkladı: Eskişehirli belediyelerin SGK borçları...

BİZİM ALDIĞIMIZ OYA BAKSINLAR

Belediyelerin vatandaşları müşteri gibi gördüklerini vurgulayan Mandacı, “Kaybetmenin mazeretini ‘halka inemedik aşılmayan duvarlar ördük’ diyecek halleri yok. Diyorlar ki Yeniden Refah Partisi kaybettirdi bize. Bunun aslı astarı yok. Bizim aldığımız oya baksınlar, onların alamadıkları oya baksınlar. Biz kendimize güvenmeseydik kendi logomuzla seçime girmeseydik Meclis'e giremezdik. Bizim belediyelerde olmazsa olmazımız denk bütçedir. Denk bütçe olmadan halka hizmet olamaz. Belediyeler halkını müşteri gibi görüyor. Ancak belediyecilik bu değildir. Halk ekmek büfeleri, aş evleri, bayramlarda ulaşımın ücretsiz olması bunları hep milli belediyecilik döneminde biz yaptık. Diğer belediyelerde şu anda bunları yapıyor ve örnek alınmak çok güzel bir şey” şeklinde konuştu.

Muhabir: Eray Çankaya