Bodrum’da bir otelde farklı departmanlarda çalışırken arkadaşlarının aracılığıyla tanışan Eskişehirli Yasin Can Taşkın ile Özgenur Karakaya, ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Tamer ve Gülçin Taşkın’ın oğulları Yasin Can Taşkın ile Özlem Yurtoğlu’nun kızı Özgenur Karakaya, Kent Palace’de gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damat gece boyunca doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.

Eskişehir'de beton saksılardaki bitkilere özenle bakılıyor
Eskişehir'de beton saksılardaki bitkilere özenle bakılıyor
İçeriği Görüntüle

GÖNLÜMÜ KAZANDI

Duygularını paylaşan gelin Özgenur Taşkın, “Yaklaşık 3 yıl önce Bodrum’da bir otelde çalışırken tanıştık. Çalıştığımız yerde arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştırıldık. Aslında biraz da onların bizi yakıştırmasıyla başlayan bir ilişkimiz oldu. Ben ilk başta Yasin’e çok fazla ilgi göstermedim ama sonrasında gönlümü kazanmayı başardı. Şu anda çok mutluyuz. İleriye dönük ne olacağını zaman gösterecek. Her şey bizim için çok güzel gidiyor, çok heyecanlıyız” dedi.

ÇOK ŞAŞIRMIŞTIK

Damat Yasin Can Taşkın ise, “Bodrum’da bir otelde çalışıyorduk; ben aşçıydım, eşim ise muhasebeciydi. Onu ilk olarak arkadaşlarım sayesinde gördüm. İlk gördüğümde kalbim gerçekten pır pır etmişti. Daha sonra arkadaşlarımdan onunla tanıştırmalarını rica ettim. Bir gün Bodrum Gündoğan’da bir restoranda oturup tanıştık. O günden beri bu özel günü bekliyorduk. Şehirlerimizin aynı olduğunu öğrenince çok şaşırmıştık. Her şey bizim için çok güzel ilerliyor. Umarım herkes bizim kadar mutlu olur. Organizasyonda bize destek olan Özgür Bey’e ve Handan Hanım’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi