RAKİP ALTINORDU
Ligin bitimine 8 maç kala, ligin alt sıralarından kurtulamayan Eskişehirspor, bugün Play-Off'un iddialı takımlarından biri olan Ege temsilcisi Altınordu ile karılaşacak.
SERİNİN SON MAÇI
Bir hafta içinde oynamak zorunda kaldığı 3 maçın ikisini Adana Demirspor beraberliği ve Erzurum yenilgisiyle geride bırakan Eskişehirspor, serinin son maçından 3 puanla ayrılmak için kenetlendi.
TAM KADRO HAZIRIZ
Dün tesislerinde yapılan taktik çalışma ile Altınordu maçı hazırlıklarını tam kadro tamamlayan takım, galibiyet parolası ile maç saatini beklemeye başladı.
Kritik maç öncesi sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı Eskişehirspor'da, Bedirhan Altunbaş, Hürriyet Gücer, Chikeluba Ofoedu, Bruno Mezenga ve Semih Şentürk sarı kart sınırında olan oyuncular. Bu oyunculardan herhangi biri Altınordu maçında kart görmesi halinde, 28. Haftada deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.
İÇ SAHA AVANTAJINI BU KEZ KULLANALIM
Diğer taraftan bu sezon iç sahada en az puan toplayan 3 takımdan biri olan Eskişehirspor, deplasmanda en fazla puan toplayan takım olan Altınordu karşısında, iç saha şansızlığını bu kez kırmayı hedefliyor.
DÜDÜK KARABAŞ TA
Eskişehirspor-Altınordu karşılaşmasında İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Onur Karabaş düdük çalacak. Yardımcıları ise Orkun Aktaş, Habib Tiryaki ve Caner Ak olacak.
Editör: TE Bilisim