Hayretle okudum
EASKF Başkanı Sadri Atam yapılan açıklamalar üzerine Doğan'a cevap niteliğinde yazılı bir açıklamada bulundu. Atam '22 Ağustos tarihinde gazetelerde Tepebaşı Kolej spor Kulüp Başkanı Sebahattin Doğan'ın açıklamalarını hayretle okudum ve açıklama yapma gereği duydum.

Anlamamakta ısrarcı
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Sebahattin Doğan'a bu ve buna benzer konularda gerek telefonla gerekse yüz yüze defalarca izah etmeme rağmen anlamamakta ısrar etmektedir. Hatta geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig de deplasman da oynaması gereken Anadolu Üniversitesi maçını BESYO sahasında oynamam diye gülünç bir şekilde TFF ye bile dilekçe yazmıştır.

İşim gereği oradayım
EASKF, çay bahçesinden değil futbol sahalarından ve ASKF binasından yönetiliyor. Sadece ben Sağlık Müdürlüğünde çalışıyorum dolayısıyla işim gereği orda olmak zorundayım. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünde çalışsaydım orada olacaktım.

Bin civarı maç
oynatıyoruz
Fikstür çekimine gelince; İlimizde her sezon oynanan 13 ayrı lig var. Bunların bazılarının TFF ye bildirim tarihleri var. Yaklaşık 1000 civarı müsabaka oynatıyoruz. Eylül ayının başında başlayan ligler Haziran ayı ortasında son buluyor. Bu liglerin başlama ve bitiş tarihleri için yaklaşık 1 hafta gibi bir çalışma neticesinde bazı ligleri birbirleriyle çakıştırmadan oynatabilmek için bir takvim çıkarıyoruz. Kaldı ki geçtiğimiz sezon bir hafta önce sezonu başlatmıştık.

Alelacele yapılan
bir şey yok
Sonra EASKF Genel Kurulu var diye liglerin başlamaması ya da oynanmaması gibi bir durum söz konusu olamaz. 20 Ağustos'ta yaptığımız kura çekimini yaklaşık 1 ay öncesinden hem internet sayfamızdan hem facebook sayfamızdan hem de cep telefonlarına mesaj atarak duyurduk. Kura çekimine de seçimde karşımızda olan kulüplerin engellemelerine rağmen çoğunluk katılmıştır. Dolayısıyla alelacele yapılan bir fikstür çekimi değil çok önceden planlanmış ve kulüplere duyurusu yapılmış bir toplantıdır.

Kulüplere hakarettir
İsmini bilmediğimiz kulüpler seçimde oy kullanacak denilmektedir. Bu ifade en az Tepebaşı Kolej spor kadar sporcusu olan bu kulüplere hakarettir. Sahalara giderseniz bu kulüpleri görürsünüz. Kura çekimine gelirseniz bu kulüpleri görürsünüz. Biz usulsüz hiçbir şey yapmadık yapmayız. Sonuç olarak Sebahattin Doğan'ın açıklamaları cahilce, boş ve seçim üzeri maksatlı yapılan açıklamalardır' dedi.

Editör: TE Bilisim