Eskişehirspor Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile prensip anlaşması sağladı. 1995 doğumlu olan genç futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

KİRALIK GELİYOR

Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed Demirci'yi bu sezon gelişmesi için kiralık göndermeyi düşünmesinin ardından harekete geçen Eskişehirspor 19 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu ile prensip konusunda anlaştı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da istediği genç futbolcuyla anlaşma sağlanırken iş resmi imzaya kaldı.

32 KEZ MİLLİ OLDU

Muhammed Demirci Milli takımların çeşitli yaş gruplarında 32 kez Ay Yıldızlı formayı giydi. Çıktığı karşılaşmalarda 9 kez fileleri havalandırdı. Muhammed Demirci geçen sezonda Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Ligde ve Türkiye Kupalarında 14 kez forma giyme şansı yakaladı.

DEVLER PEŞİNDE KOŞMUŞTU

Yeteneği ile herkesi kendine hayran bırakan 19 yaşındaki Muhammed Demirci geçtiğimiz yıllarda dev kulüpleri peşine takmıştı. Barcelona, M. City, West Ham gibi kulüpleri peşinden koşturdu. Ancak Beşiktaş genç yeteneğini vermedi. Bu sezon kiralık olarak göndermek isteyen siyah beyazlı kulüp Eskişehirspor'la anlaşmaya vardı.

Editör: TE Bilisim