Alman teknik adam yine bildiğini okuyor. Santrafor eksikliğini bir an önce gidermek için bastıran yönetime 'hazırlık maçlarını görelim sonra' diyen Skibbe, stoper için ise adres olarak Diego'yu gösterdi. Uzun süre beklenilen transferlerde taraftarın sabrı taştı, ancak bu Alman'da derviş sabrı var.

Bekleyin

Eskişehirspor'da yönetim ile teknik heyet transfer konusunda bir kez daha karşı karşıya geldi. Yönetim transferleri bitirdikten sonra yola devam etmek konusunda ısrarlı, ancak Skibbe takımın maç performansını görmeden adım atmak istemiyor. Şimdiye kadar transfer edilen futbolculardan sadece Gekas ve Ben Khalifa isimleri üzerinde ısrarlı bir şekilde duran Alman çalıştırıcı takım kadrosuna yeni isimler katılması konusunda aceleci davranılmaması yönünde ki tavrı net. Skibbe, golcü ile ilgili son kararını yapılacak olan hazırlık maçları sonrasında yönetime iletecek.

Diego giderse…

Mustafa Yumlu'nun Trabzonspor'da kalmasının kesinleşmesi sonrasında stoper arayışlarına başlayan ve Serdar Kesimal'a teklif gönderen Eskişehirspor yönetimi, bu transferde de alman duvarına çarptı. Skibbe'nin Eskişehirsporlu yöneticilere Diego'nun takımda kalması halinde stoper almamız gerekmiyor. Ancak takımdan ayrılması halinde o zaman stoper arayışlarına başlarız' dediği öğrenildi. Skibbe'nin bu tavrı sonrasında yönetim bugün Alman teknik adam ile uzun sürecek bir toplantı gerçekleştirecek. Hazırlık maçları ardından ise transfer çalışmaları hız kazanacak.

Editör: TE Bilisim