31 Mart mahalli idare seçim çalışmaları devam ederken, Deva Partisi Eskişehir İl Başkanlığı ESGROUP’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Deva Partisi İl Başkanı Resul Ertürk, Deva Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çelik Erimez, Deva Partisi Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Yunus Korkmaz’ı ESGROUP Haber Merkezi Müdürü, Tarkan Demir ve ES TV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin karşıladı. Ziyarette seçim süreci ile ilgili çalışmalar konuşuldu.

Deva Partisi İl Başkanı Resul Ertürk seçim çalışmalarından bahsederken, Türkiye’de en iyi ekonomiyi Deva Partisi’nin yöneteceğini kaydetti. Ertürk, “1 Büyükşehir ve 7 ilçede toplam 8 belediye başkan adayımız ve tüm ilçelerde meclis üyesi adaylarımızla inşallah seçimlerde yer alacağız. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Seçim sürecinde yoğun ve güçlü bir şekilde sahalarda bulunmaya çalışıyoruz. Genel itibariyle halkımızın bize olan şikayetleri ise ekonomi oluyor. Özellikle emeklilerin, öğrencilerin son derece hayat koşullarının zorlaştığını görüyoruz. Bu kapsamda da biz şunu diyoruz; ekonomiyi en yönetecek kişi Ali Babacan. Ekonomide en iyi yönetimi sağlayacak parti Deva Partisidir. Bu anlamda halkımızın oylarına talibiz” dedi.

Ankara’dan Eskişehir’e balık tutmaya geldi Ankara’dan Eskişehir’e balık tutmaya geldi

Editör: Kaan Özcan