Eskişehirspor Kulübü Geleneksel İftar programın binden kişiden fazla konuğun katılması yüzleri güldürdü. Dua ile başlayan program Eskişehirspor Belgeselinin ilk bölümünün galası niteliğini de taşıdı. Eskişehirspor yönetimi tarafından yapılan ve kulüp tarafından yapılan ilk tarihi belge olma özelliğini taşıyan belgesel misafirlerden beğeni topladı. Belgesel'in gösterimi sırasında iftar programına katılanlar oldukça duygusal anlar yaşarken efsane futbolcuların ise gözleri doldu.

Protokol oradaydı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular, kongre üyeleri efsane futbolcular, spor taban birlik başkan ve yöneticilerinin yanı sıra, misafirlerin yer aldığı iftarda açılış konuşmasını Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan yaptı.

Birlik ve beraberliğin altını çizdi

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, 50. yılımızdaki bu iftar yemeğinin daha da bir anlam taşıdığını söyleyerek 'Bereket ve hoşgörü ayı olan Ramazan ayındaki bu birlikteliğimiz için tüm misafirlerimize teşekkür ederiz' dedi. Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Hoşcan 'Takımımız 1 aylık izin ve dinlenme ardından çalışmalarına iki gün önce başladı. Sağlık kontrolleri tamamlandı ve iki aşamalı kamp dönemine hazırlar. Bu sene daha çok çalışarak, daha fazla gayret ederek daha iyi bir yerde olacağız. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Takımımıza ve camiamıza yakışır yeni oyuncularımızı aramıza katmak için çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

8 GENÇ A TAKIMDA

Altyapının bir 'proje' olduğunu vurgulayan Hoşcan 'Altyapı sabır işidir dedik, ve işte şimdi altyapımızdan gelen ve profesyonel sözleşme imzalayan 8 gencimiz A takım ile çalışmalarına başladılar. Sırasını bekleyen 4 gencimiz daha var. Onları cesaretlendirmenizi istiyorum' dedi.

İYİ BİR DERECE BEKLİYORUZ

Misafirlere seslenen Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da kendisi başta olmak üzere bu şehirde yaşayan herkesin Eskişehirsporlu olduğunu ve kulübün başarısı için çalıştıklarını ifade ederek bu sezon iyi bir derece beklediklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim