Sezon başından beri kazanmakta zorlanan Eskişehirspor, beraberlikler takımı haline geldi. Oynadığı 29 karşılaşmanın 11'inde sahadan 1 puan ile ayrılan Kırmızı Şimşekler bu özelliği ile Başakşehir ve Trabzonspor'un ardından en fazla beraberlik alan takım görüntüsünde.

16 puan topladı

Ertuğrul Sağlam'lı dönemde sezonun ilk yarısında oynanan 16 karşılaşmada 16 puan toplayan Kırmızı şimşekler bu 16 karşılaşmanın 3'ünde sahadan galibiyet ile ayrılırken, 7 karşılaşmadan ise beraberlik ile ayrılmıştı. Skibbe, ise 16 puana 13 karşılaşmada ulaştı. Skibbe 13 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak, 13 puana ulaştı. Skibbe, Ertuğrul Sağlam'ın 16 maçta yakaladığı puan başarısını 13 maçta yakaladı.

Beraberliklerde İstanbul ağır basıyor

Eskişehirspor şimdiye kadar 11 kez sahadan beraberlik ile ayrılırken bu beraberliklerin 5'ine İstanbul takımları karşısında imza attı. Sezonun ilk yarısında deplasmanda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile berabere kalan Kırmızı şimşekler sezonun ikinci yarısında kendi evinde Fenerbahçe ile berabere kalırken, son oynadığı Başakşehir karşılaşmasında da sahadan beraberlik ile ayrıldı.

Editör: TE Bilisim