Eskişehir Adalet Sarayı’nda akıl sağlığı yerinde olmadığı için tedaviye sevk edilmesi planlanan bir kadın, üçüncü kattaki korkulukların arkasına geçerek intihar girişiminde bulundu. Kadın, uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek güvenli alana alındı.

Olay, Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan Eskişehir Adalet Sarayı’nda meydana geldi. İddiaya göre, adliyeye sevk edilen ve akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle tedavi amaçlı hastaneye gönderilmesi planlanan Suna K. isimli kadın, üçüncü kattaki demir korkulukların arkasına geçerek intihar etmek istedi.

Eskişehir'de 36 yıl kesinleşmiş cezası olan firari yakalandı
Eskişehir'de 36 yıl kesinleşmiş cezası olan firari yakalandı
İçeriği Görüntüle

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, itfaiye ve takviye polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, olası bir duruma karşı binanın zemin katına şişme yatak açtı. Polis ekipleri ile Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak kadını ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık bir saat süren çabaların ardından ikna edilen Suna K., güvenli alana alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Adliye binasında büyük korku ve panik yaşanırken, Suna K.’nın sakinleştirildikten sonra hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ