Puanların birbirine yakın olduğu TFF 3. Lig’de mücadele eden Anadolu Üniversitesi, Amasyaspor karşısında Okan Sarı ve Umut Akpınar’ın golleriyle güldü. Anadolu, kritik galibiyetle  Play-Off potasında yer almaya devam etti.

Perdeyi Okan açtı

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi dün ESOGÜ Stadı’nda Amasyaspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısında oyun hakimiyeti Üniversite ekibinde olsa da iki takım birbirlerine karşı üstünlük kuramadı ve devre 0-0 sona erdi. Dakikalar 55’i gösterdiğinde Anadolu Üniversitesi, atak yönüne göre sol kanattan Özkan Geldi ile pozisyon yakaladı. Çizgiye kadar inen Özkan içeriye kesti ve Okan Sarı topla buluştu. Gelen topa iyi vuran Okan takımını 1-0 öne geçirdi.

Umut yine sahnede

Anadolu ilerleyen dakikalarda oyunu dengede tuttu. Mavi Beyazlı takım dakikalar 88’i gösterirken bu sefer Umut Akpınar ile öne geçti. Faul sonrası topun başına geçen Umut, frikikten çok şık bir vuruş ile farkı 2’ye çıkartan golü kaydetti. Anadolu Üniversitesi maçı 2-0’lık skorla kazanarak puanını 25’e yükseltti ve haftayı 6. Sırada Play-Off hattında noktaladı. Maçta takımın başında altyapı antrenörü Kemal Atalan yer aldı.

Takımın başında altyapı antrenörü Kemal Atalan vardı.

Kaynak: Spor Servisi