Ligde son olarak evinde Velimeşespor’u 2-1 yenen üniversite ekibi, 23’üncü haftada Silifke Belediyespor’un konuğu olacak.

Antrenmanlar başladı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta iyi bir sezon geçiren Anadolu Üniversitesi, ligde son olarak 22’inci haftada Ergene Velimeşespor’u ESOGÜ Stadı’nda konuk ederek maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu maçın ardından pazartesi gününü izinli geçiren takım, salı günü antrenmanlarına tekrar start verdi. Üniversitesi ekibi, Teknik Direktör Engin Çalışır idaresinde Anadolu Üniversitesi Sahası’nda pazar günü rakip olacağı Silifke Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına sıkı çalışıyor. Çalışır ve talebelerinin hedefi, deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan 3 puan almak.

Hedef 3 puanla dönmek

Anadolu Üniversitesi, TFF 3. Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda ter dökecek. Mavi-Beyazlı takım, Silifke Şehir Stadı’nda Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin mücadele edeceği Mersin ekibi ligde 24 puanla 8’inci sırada bulunuyor. Öte yandan 31 puanla 6’ıncı basamakta bulunan Anadolu Üniversitesi ise ligdeki konumunu korumak ve Eskişehir’e 3 puanla dönmek istiyor. Bu zorlu karşılaşma ise saat pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

Kaynak: Spor Servisi