Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı, “Hakkımız olan bu insani taleplerimizi yok sayanları biz de 31 Mart’ta sandık yok sayacağız” dedi.

Tüm Emeklilerin Sendikası Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı, yeni dönemde de emeklilerin haklı taleplerini duyurmak için mücadele edeceklerini söyledi. “10 bin lira emekli aylığı ile insanca yaşamak mümkün mü?” diye soran Başkan Şanlı “Demokratik Türkiye, insanca yaşam haklarımız ve taleplerimizi bir kere daha yineliyoruz. Veriler açık ve net. En düşük emekli maaşı hemen en düşük memur maaşına eşitlenmelidir. Ardından yoksulluk sınırı üzerine çıkarılması için de yasal düzenleme yapılmalıdır. Bu düzenleme tüm yetim, dul ve engellileri de kapsamalıdır. Sermaye kesimlerini milyonlarca lira vergi aflarıyla ödüllendiren AKP, insanca yaşam ve haklı taleplerini dile getirmek isteyen emeklileri kapılarının önünde bile görmeye tahammülü yok. Hakkımız olan bu insani taleplerimizi yok sayanları biz de 31 Mart’ta sandık yok sayacağız. Bugün olduğu gibi seçimden sonra da hakkımız olanları alana dek kararlı mücadelemiz sürecek” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı Kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı

Sendikanın genel kurulundan sonra yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği şube başkanlığına Ali Paşa Şanlı getirildi. Şube Sekreteri Halide Deniz, Mali Sekreter İlhan Taşkın, Kadın ve Sosyal Güvenlik ve Sağlık Sekreteri Nalan Karagöz, Örgütlenme Sekreterliğine Alim Yıldızkan, Basın Yayın Halkla İlişkiler Sekreteri Sevgi Şimşek, Hukuk ve Toplu Sözleşme Sekreteri Mehmet Bektaş. Denetleme kuruluna, İbrahim Erdem, Emine Aydöre, Işın Gülen, Disiplin kurluna ise İbrahim Erdem, Işıl Karslı ile İlhami Yücel görevlendirildi.

Kaynak: ALİ NAKİ ERDOĞAN