(EMŞAV) Eskişehir’de de düzenlenen görkemli törenle 1998 yılında kurulan ve 55 İl’de temsilcisi bulunan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı hizmete açıldı. Açılışa Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı

Gazi ve şehit ailelerini temsil edecek

Whatsapp Image 2024 05 24 At 16.25.14

Vakıf Başkanı Abdurrahman Yılmaz Eskişehir’de yaklaşık 67 gazi ve şehit ailesini temsil edeceklerini belirterek, vakfın Eskişehir’e hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, Bugüne kadar yaklaşık 30 bin doğal üyesi olan, gönüllü üyeleriyle birlikte 50 bin civarında üyesi var. 55 İl’de temsilcisi olan bir vakıfız.  Eskişehir İl Başkanlığının atamasını geçen sene yaptık. Açılış şimdiye kısmet oldu. Eskişehir’de yaklaşık 67 şehit ve gazi ailelerimiz burada temsil edeceğiz. Vakfımızın Eskişehir’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Her zaman hizmetinizdeyim

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun da, ‘Her zaman gazilerimizin, şehit ailelerimizin hizmetindeyim’ mesajı verdi. Altun, “EMŞAV ile ben 2013 yılında Bitlis’te çok yoğun projeler yaparak, o zaman EMŞAV’ın voleybol takımıyla güzel müsabakalarla bir arada olarak tanıştım. Gerçekten şehit ailelerimizin aktif olarak görev yaptığı son derece başarılı çalışmaları olan bir vakıf… Bunun şimdi Eskişehir’de de açılıyor olmasında büyük bir memnuniyet duydum. Şehitlerimiz, gazilerimiz, şehit ailelerimiz bizim başımızın tacı. Onlar için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Her zaman gazilerimizin, şehit ailelerimizin hizmetindeyim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi