Eskişehir’de bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralandı!
Eskişehir’de bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralandı!
İçeriği Görüntüle

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Tepebaşı kadın muhtarlarının iş birliğiyle özel bir tiyatro gösterimi düzenlendi. Etkinlik, kadınların bir araya gelerek hem sanatsal hem de sosyal deneyim yaşamalarını amaçladı.

“Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” sahnede ilgi gördü

Program kapsamında sahnelenen “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” adlı tiyatro oyunu, Tepebaşı’nın farklı mahallelerinden yaklaşık 600 kadının katılımıyla izlendi. Katılımcılar, oyunu izlerken günlük yaşamın stresinden uzaklaşarak kültürel ve sanatsal bir deneyim yaşadı. Tiyatro, kadınlara kendilerini ifade edebilecekleri ve birlikte vakit geçirebilecekleri anlamlı bir ortam sundu.

Dayanışma ve farkındalık öne çıktı

Etkinlik, kadınlar arasında dayanışmanın güçlenmesine ve farkındalığın artmasına da katkı sağladı. Programın sonunda Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Canan Adlım, Şehir Tiyatrolarına desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Organizasyona ayrıca Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce adına İnci Şentuna da katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi