Alzheimer annesine bakmak için diktiği toka için siparişleri patladı Alzheimer annesine bakmak için diktiği toka için siparişleri patladı

Geçtiğimiz hafta boyunca Eskişehir’de hem kadın hem de üniversiteler de öğrenim gören öğrencilere yönelik girişimcilik hakkında bilgilendirme amaçlı etkinliklerde bulunan KOSGEB, son olarak destek verdiği firmalara yönelik bir ziyaret programını hayata geçirdi. Eskişehir’de bundan 8 yıl önce KOSGEB’ ten aldığı destekle kurulan İmişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan bir makine fabrikasında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, KOSGEB İl Temsilcisi Tarık Yılmaz, İmişehir Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikayı ziyaret ederek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldı. Bölgede üretime devam eden fabrikanın işletmecileri Emre Üstünbaş, Eren Üstünbaş ile Serdar Bozan ile bir araya geldiklerini belirterek üretim ve projeleri hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi. Tarık Yılmaz, temsil ettiği KOSGEB Girişimcilik Desteği ile kurulan fabrika ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Saha Ziyaretlerimiz kapsamında TGD Makine İmişehir OSB de üretimlerine devam eden firma sahipleri Emre Üstünbaş, Eren Üstünbaş ve Serdar Bozan ile üretimleri ve projeleri üzerine görüştük. KOSGEB Girişimcilik Desteği kurulan firmamızın sekiz yıllık süreçteki  başarılı çalışmalarını tebrik ediyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi