O anlar, motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sollama Sırasında Çarpışma

Bursa istikametine doğru arkasında yolcuyla ilerleyen motosiklet sürücüsü, önündeki aracı sollamak isterken kaza meydana geldi. Aynı yönde seyreden otomobil sürücüsü, çevresini kontrol etmeden sol şeride geçtiği sırada motosiklete yandan çarptı.

Eskişehir’de soğuk hava salep satışlarını artırdı
Eskişehir’de soğuk hava salep satışlarını artırdı
İçeriği Görüntüle

Sürücüler Panik Yaşadı, Otomobil Yoluna Devam Etti

Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden motosiklet kısa süreli sarsıntı yaşarken, sürücü ve yolcu büyük panik yaşadı. Neyse ki motosiklet devrilmeden kontrol altına alındı ve olası bir facia kıl payı atlatıldı. Motosiklete çarpan otomobil sürücüsü ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Kaza Kameraya Yansıdı

Kazanın tüm anı, motosikletlinin kask kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin ani şerit değişikliğiyle motosiklete yandan çarptığı, ardından hız kesmeden yoluna devam ettiği net şekilde görüldü. Olayla ilgili herhangi bir yaralanma olmazken, sürücünün kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA