Edinilen bilgilere göre, Trafik Polis Ekipleri Şair Fuzuli Caddesi üzerinde yaptıkları rutin uygulamada 26 SV 647 plakalı bir aracı durdurdu. Araçtan inen iki kişiden sürücünün ehliyet ve ruhsatları istendi. Sürücü, polisleri oyalamaya çalışırken, araçta yolcu olarak bulunan T.B., aniden araca binerek ekiplerin aracına çarparak kaçmaya başladı.

NEFES KESİCİ KOVALAMACA

Hemen harekete geçen ekipler, T.B.'nin peşine düştü. Kovalamaca Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde başlayıp Eskişehir-Bursa Yolu'na kadar uzandı. T.B., çok sayıda polis ekibinin peşinde Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi istikametine doğru ilerledi. Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi'nde yaklaşık 20 dakika süren nefes kesici bir kovalamaca yaşandıktan sonra T.B. izini kaybettirerek gözden kayboldu.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ekipler tarafından başlatılan yoğun arama çalışmaları sonucunda T.B., olaydan yaklaşık 2 saat sonra Baksan Sanayi Sitesi Domaniç Sokak'ta yaya olarak şüpheli bir şekilde dolaşırken fark edildi. Durdurulan T.B., polislerin araçla ilgili sorularına cevap vermedi.

ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ, CEZALAR KESİLDİ

Albayrak açıkladı: Eskişehirli belediyelerin SGK borçları... Albayrak açıkladı: Eskişehirli belediyelerin SGK borçları...

Trafik Polis Ekipleri tarafından Baksan Sitesi'nde yapılan kontrolde 26 SV 647 plakalı araç, Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi 3169 Sokak üzerinde boş bir arazide park halinde bulundu. T.B.'ye kırmızı ışık ihlali, hız sınırı ihlali, hatalı U dönüşü, hatalı sollama, makas atma ve trafiği tehlikeye atmaktan toplamda 39 bin 75 TL idari para cezası kesilerek, araç trafikten men edildi. T.B. hakkında ise emniyette sorgusu devam ediyor.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah KÖSE