Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli suçüstü yakalandı Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli suçüstü yakalandı

Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erdinç Yuva, gerçekleşmesi beklenen bir etkinlikle ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Yuva, yerli aşımız TURKOVAC'ı geliştiren Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Veteriner Hekim Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin ismini yaşatmak niyetiyle bir tenis turnuvası programı düzenleneceğini dile getirdi. 24 Haziran 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin de katılacağı bilgisi verildi. 

"HOCAMIZIN ADINI YAŞATALIM İSTEDİK" 

Yuva etkinlikle ilgili detaylı bilgileri şu sözlerle aktardı: "Hepinizin bildiği gibi Covid hastalığı sebebi ile zor zamanlar geçirdik. Bu zamanlarda yerli aşımız TURKOVAC'ı geliştiren kıymetli hocamız Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ile gönlümüz ferahlamıştı. Biz Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimler Odası olarak bu kıymetli hocamıza duyduğumuz sevgi ve muhabbeti aktarabilmek için bir tenis turnuvası programı düzenlemek istedik. Yönetim Kurulu'nda yaptığımız değerlendirmede kıymetli meslektaşlarımla beraber, Eskişehir başta olmak üzere tüm Türkiye'de hocamızın adını yaşayabiliriz diye düşündük. 24 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında 2 hafta sürecek olan Eskişehir Tenis Akademisi'nin katkılarıyla şehrimizde büyük bir organizasyon başlatıyoruz. Bu organizasyona bugün itibariyle 25 katılımcı kaydını yaptırdı. Tüm Eskişehirliler başta olmak üzere ülkemizde tenise gönül veren herkesi turnuvamıza bekliyoruz çünkü 7 Temmuz tarihinde hocamız ile beraber harika bir finalle biz de karşınızda olmak istiyoruz."
 

Kaynak: Anadolu Gazetesi - M. Anıl Aksoy