Yaz mevsimine yaklaşılmasıyla birlikte kilo vermek ve yaza fit bir şekilde girmek isteyen vatandaşlar aktarlara giderek detoks çayı, gıda takviyesi gibi alternatif yollar aramaya başladı. Aktar Koray Özkılıç vatandaşların zayıflama çaylarına yoğun bir talebi olduğunu dile getirerek vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.
 

"ÖDEM ATTIRIYOR"

Kilo vermek ve ödem atmak için bitkisel çayların kullanımının artması gerektiğine dikkat çeken aktar Koray Özkılıç, "Bizim vatandaşlarımız maalesef kış aylarında yeme içmesine çok dikkat etmiyor ve kilo alımı gerçekleşiyor. Yaz ayında fit bir vücutla tatile gitmek isteyen müşteriler bize gelip 'Neler kullanabiliriz?'diye soruyorlar. Zayıflama çayları bitkisel olduğu için vücutta bir yağ çözme meydana getiriyor ve ödem attırıyor. İçeriğinde ki biberiye, yeşilçay, mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado, açlık otu, sinamiki otu ödem attırıcı içeriklerdir. Sabah kahvaltıdan sonra bir bardak bu çaylardan içmek ödem attırma konusunda yardımcı olacaktır. Müşterilerimiz isterse içeriklerin bir arada olduğu çayları isterlerse de ayrı ayrı içeriklerle çay hazırlayarak tüketebilirler. Her ikisinin de faydası olacaktır" diye konuştu.

 

Eskişehir trafiğinde kontrolsüz çıkış kaza getirdi! Eskişehir trafiğinde kontrolsüz çıkış kaza getirdi!

"İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNDE DİKKATLİ OLSUNLAR"

İnternet alışverişleriyle ilgili vatandaşlara uyarılarda bulunan Özkılıç, "Benim uyarmak istediğim bir nokta var, insanlar internet alışverişine çok alıştı ve internetten pek çok zayıflama ürünü alıp kullanıyorlar. Vatandaşlarımız internet alışverişlerinde dikkatli olsunlar ve içeriğinde ne olduğu belli olmayan ürünlere rağbet etmesinler. Pek çok müşterimiz bize gelerek, internetten yaptığı alışverişlerde yaşadıkkarı sıkıntıyı anlatıyor. Bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyorum, aksi halde sağlık sorunları ile karşılaşılabilir" ifadelerine yer verdi.
 

Muhabir: Eray Çankaya