Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin, seçim öncesi gençlere verdiği toplu taşımada gece saati uygulama sözü gerçekleşti. Dün sosyal medya hesabından ulaşım seferlerinde saatlerin uzatılarak gece hatlarının da devreye alındığı duyuruldu. Ayşe Ünlüce, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na sayılı günler kala gençlere adete bayram hediyesi vermiş oldu.

Eskişehir'deki yeni uygulama vatandaşlar tarafından iyi karşılanırken,  AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Demirel'den ise ses getirecek bir açıklama geldi. Demirel, X platformunda yaptığı paylaşımında, "Bu yapılan gençlerimizi GECE HAYATINA teşvik etmektir. Ailelerin emaneti gençlerin hayatını karartacak belki birçok genci içki, uyuşturucu ve fuhuşa itecek bu karardan dönülmelidir. Sorumlu bir vatandaş ve bir baba olarak bu konuya sessiz kalmak mümkün değil..!" açıklamasında bulundu. Öte yandan paylaşımın ardından Demirel'in gönderisinden içki,uyuşturucu ve fuhuş kelimelerini çıkardığı dikkat çekti.

 

AK Partili Demirel'in paylaşımına birçok kişi de tepki gösterdi. İşte yapılan bazı yorumlar:

Senin canın öyle istiyor tabi Zihniyet farklı olunca gerçekler ortaya çıkıyor hepiniz aynı kafadasiniz yazık.Guzel düşünülmüş bir uygulama teşekkürler Sayın.

@ayseunluce

Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli suçüstü yakalandı Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli suçüstü yakalandı

Teşekkürler

@eskisehirbb

Eskişehir demek kültür demektir, gençlik demektir, sevgi demektir. Gençler eğlenecek, gezecek, yaşayacak ve bunları en güzel yapacağı yerde Eskişehir 'de yapacak. Siz de gençlerin yaşam sevincine ve isteğine saygı duyacaksınız. Ayşe Başkanım doğrusunu yapmıştır

@ayseunluce

Benim aklıma ilk geceleri işten evine dönmek zorunda olan insanlar geldi. Taksi parasından kurtulacaklar dedim. Ama görüyoruz ki İşte insanın fikri neyse zikri odur!

Kaynak: Haber Merkezi