İMO açıkladı: Eskişehir'de 5 bin bina alarm veriyor
İMO açıkladı: Eskişehir'de 5 bin bina alarm veriyor
İçeriği Görüntüle

Mevcut yolda asfalt kazıma (freze) işlemlerinin tamamlandığı, bir sonraki aşamada güzergâhın yeniden asfaltlanacağı bildirildi.

7 Metre Genişliğinde BSK Serimi Yapılacak

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, cadde boyunca 7 metre genişliğinde Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) serimi gerçekleştirecek. Çalışmalar, sürüş güvenliğini artırmayı ve yol konforunu yükseltmeyi amaçlıyor. Trafik akışını aksatmamak adına işlemler etaplar hâlinde sürdürülüyor.

Daha Konforlu ve Güvenli Ulaşım Hedefleniyor

Belediye yetkilileri, çalışmalar tamamlandığında bölge halkına daha konforlu, güvenli ve uzun ömürlü bir ulaşım altyapısı sunulacağını ifade etti. Kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yol yenileme, bakım ve asfaltlama çalışmalarının planlı ve düzenli şekilde devam ettiği vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi