Cumhuriyet’in 102’nci yılı Eskişehir’de büyük bir coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenlerde, Eskişehirliler Atatürk Bulvarı’nı doldurarak bayram sevincini paylaştı. Sabah saatlerinde Valilikteki bayramlaşma törenine katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ardından Atatürk Bulvarı’ndaki resmi geçit töreninde vatandaşlarla bir araya geldi.


GEÇİT TÖRENİNDE COŞKU DORUKTAYDI

Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve Başkan Ayşe Ünlüce, tören kapsamında özel araçla halkı selamladı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, geçit töreni ve gösteriler vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Başkan Ünlüce, tören sonrası vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Eskişehirliler, Başkan Ünlüce ile hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

OEDAŞ’tan Eskişehir'de yenilikçi fikir yarışması
OEDAŞ’tan Eskişehir'de yenilikçi fikir yarışması
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet coşkusunu Eskişehirlilerle yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirten Ünlüce, “Büyük Zaferimizin 102’nci yılı kutlu olsun. Bağımsızlık aşığı hemşehrilerimin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Cumhuriyet şehri Eskişehir’imizin ve tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ