İdeal 11 sahadaydı
29 Aralık'ta başlayan ve 8 Ocak'ta bitecek olan kampta Eskişehirspor ilk hazırlık maçını dün oynadı. Antalya IC Hotels sahalarında oynanan maça Siyah-Kırmızılılar ideal 11'le çıktı. Teknik Direktör Suat Kaya kalede Cengiz Alp Köseer, savunmada Eray Ertorun, Sezgin Coşkun, Bartu Göçmen, Muhammet Yahya Akbulut orta sahada Buğra Çağlıyan, Kaan Gaman, Tolga Yakut kanatlarda Berkay Tanır, Göktuğ Kaan Ünüvar ve forvette Onur Arı ilk 11'i ile maça başladı.

10 dakika da 2 gol attı
Maça hızlı başlayan Eskişehirspor ilk 10 dakikada 2-0 öne geçti. Öne 4'üncü dakikada Onur Arı sahneye çıkıp düellonun gol perdesini açtı. Ardından golcü isim 10'uncu dakikada hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti. İlk devre Eskişehirspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Beraberliğe izin vermedi
Maçın ikinci yarısı ilk yarısına göre daha dengeli geçti. Eskişehirspor 70'inci dakikada Muhammed Yahya Akbulut ile skoru 3-0'a getirdi. 3'üncü golden sona silkinen Kırşehir Belediyespor 75'inci dakikada bulduğu golle
farkı tekrar 2'ye indirdi. Ataklarını sürdüren Kırşehir 80'de penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Kırşehir
ekibi, beraberlik için umutlansa da Es Es buna izin vermedi ve maçı 3-2 kazandı.

Kaya 8 değişiklik yaptı
Eskişehirspor'da Teknik Direktör Suat Kaya, Kırşehir Belediyespor maçında 8 değişiklik yaptı. İkinci yarıda Sezgin
Coşkun, Eray Ertorun ve Göktuğ Kaan yerlerini Oğuzhan, Utku ve Eren'e bıraktı.65'inci dakikada Bartu Göçmen yerine Arda Okumuş dahil oldu. 75'te ise Berkay Tanır, Onur Arı, Buğra Çağlıyan ve Muhammet yerine Hasan Alp, Atilla, Ömer Faruk ve Cihangir oyuna girerek süre buldular.
Editör: TE Bilisim