Eskişehirspor BAL 6. Grup’ta son 6 maç öncesi hedefe odaklandı. Kırşehir maçını sürpriz yaşamadan net bir skorla geçen takım, birbirine sarılarak gözünü çok zorlu 3 maça dikti. Kenetlenen takım şehre şampiyonluk yaşatmak istiyor.

Sıralama değişmedi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta zirve yarışı nefesleri kesiyor. Haftalardır lider olan Es Es, Gölbaşı’nda 3-1 kaybedince koltuğu Polatlı Belediyespor’a kaptırmıştı. Artık hata yapmak istemeyen Eskişehirspor, son 7 maçta 7 galibiyet parolası belirlemişti. Takım bu periyodun ilk maçında Kırşehir Gençlik ekibini zorlanmadan 3-0 mağlup etti. Polatlı evinde konuk ettiği Gölbaşı’nı 2-0 yenince lige sıralama değişmedi.

Eskişehirspor başkanı net konuştu: Toplantıyı terk ederim! Eskişehirspor başkanı net konuştu: Toplantıyı terk ederim!

Hedefe odaklandık

Çiçeği burnunda Teknik Direktör Önder Karaveli Eskişehirspor kariyerine galibiyetle başladı. Camianın beklentilerinin farkında olan Karaveli, sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyor. Kırşehir Gençlik maçında birbirine sarılarak kenetlenen takım, artık hedefe odaklandı. Şimdi çok zorlu 3 maçlık bir periyot var. Es Es bu pazar Alaplı’ya gidecek. Daha sonra iç sahada peş peşe Ereğli ve Polatlı ile çok kritik maçlar var.

Kaynak: Aytaç Ersoy