Puan kaybı endişesi ne yazık ki başımıza geldi. Es Es gergin maçta çok pozisyon verdi. Takım 1-1 berabere kalsa da Polatlı puan tablosunda yakaladı.

İlk devre kontrol rakipteydi. Sincan ekibinde Özcan Gençoğlu şutunu çekmek istese de Beytullah Çamurlu soğukkanlılıkla rakibinin şutuna engel oldu. Sincan, 18. dakikada Canberk ile gole yaklaştı. Savunmada Beytullah ile karşı karşıya kalan Canberk Beyrullah’ı geçerek şutunu çekti ama İhsan Turgut kalesini gole kapattı

Gol bağıra bağıra geldi

Dakika 26’da Furkan şutunu çekti, top az farkla dışarı gitti. 29’da ceza sahasına giren Canberk şutunu çekse de savunma uzaklaştırdı. 30’da Es Es ofsayt beklerken Osman şutunu çekti, top az farkla dışarı gitti. 31’de ev sahibi ekip aradığı golü buldu. Orta sahada topu kapan Furkan soldaki Osman’ı gördü. Osman ceza sahasına girerek ortasını gönderdi, Canberk Özçakır kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi.

Turgut puanı kurtardı

45+2’de Hakan Aydemir, Sergen Şakirler’in pasında topu, güzel bir vuruşla filelere yolladı ve ilk devre 1-1 eşitlikle sona erdi. Dakika 82’de Ünal Erkeç uzaktan sert vurdu, İhsan Turgut güzel bir kurtarışa imza attı. 83’te Eren’in kafa vuruşunda İhsan topu çeldi. Devamında Canberk’in şutunda İhsan yine hata yapmadı. 85’te Eren’in kafa vuruşunda top az farkla dışarı gitti. Dakika 90’da savunmada yapılan hata sonucu Ercüment topu kaparak ceza sahasında bomboş bekleyen Özcan’a aktardı. Özcan’ın şutunda İhsan kalesini gole kapattı. Maç 1-1 sona erdi.

Es Es’in yardımcı antrenörü Mithat Çulcuoğlu maçın sonlarına doğru kırmızı kart gördü.

Yönetim Sincan’da maçı takip etti.

Eskişehirspor'da Genel Kurullara 1 hafta kaldı Eskişehirspor'da Genel Kurullara 1 hafta kaldı

Editör: Volkan Kılınç