Eskişehirspor, ligin 23’üncü haftasında 28 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Afyonspor’u sahasında konuk edecek. Siyah-Kırmızılı ekip, galibiyet serisini sürdürerek üst üste 9’uncu zaferini taraftarıyla birlikte kutlamayı hedefliyor.
Karşılaşmanın biletleri pazartesi günü satışa çıkarken, açıklanan fiyatlar kısa sürede tartışma yarattı.
Biletler Satışta
Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre biletler;
Stadyum gişelerinde 11.00-18.00 saatleri arasında
Espark AVM’de 12.00-18.00 saatleri arasında
yalnızca nakit olarak satılacak.
Bilet fiyatları ise şöyle açıklandı:
Kale Arkaları: 150 TL
Maraton Alt: 250 TL
Maraton Üst: 350 TL
VIP: 600 TL
Misafir Tribünü: 3 TL
“3 TL” Detayı Tepki Çekti
Misafir tribünü bilet fiyatının 3 TL olarak belirlenmesi bazı Eskişehirspor taraftarlarının tepkisine neden oldu. Bilindiği üzere 3, Afyonkarahisar’ın plaka kodu.
Ligin ilk yarısında Afyon’da oynanan karşılaşmada ev sahibi yönetim deplasman tribünü kontenjanını artırmış, çok sayıda Eskişehirspor taraftarı maçı tribünden takip etmişti. Ancak o maçta yaşanan pankart gerilimi sonrası iki takım taraftarları arasında tartışmalar yaşanmıştı.
Sosyal Medyada Tepkiler
Kararın ardından bazı taraftarlar sosyal medyada sert ifadeler kullandı. Bir taraftar, “Afyonspor seyircisinin bizlere yaptığı pisliğin mükafatı bu mu? 3 TL nedir?” sözleriyle tepkisini dile getirirken, bazı taraftarlar ise “Afyonspor’a ederi kadar bilet fiyatı” yorumunda bulundu.




