Hafta sonu Demirspor-Polatlı ve Yunusemre-Alaplı maçlarını birer devre tribünde izleyen Teknik Direktör Kartop, “3 kola ayrılıp rakiplerimizi izledik. Raporlar hazırlandı. Buna göre önlemlerimizi alacağız. Ama önemli olan bizim ne yapmak istediğimiz” dedi.

Polatlı’yı analiz ettik

Kartop, Polatlı ekibi için, “Rakibimiz bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. İlk maçta bize karşı 3-1’lik skorla galibiyet elde ettiler. Onları izledik, analiz ettik. Yeni transferleri varsa onlara da bakalım dedik. Oyun sistemlerine baktık. Ancak çok ölçü sayılabilecek bir maç olmadı maalesef. Eskişehir Demirspor’un da gücü belli. Onlar da yeni toplanmış bir takım. Onlara da saygı duymak lazım. İnşallah ilerleyen haftalarda onlar da toplarlar” dedi.

Diğer rakipler de izlendi

Kartop, “Ligde bir diğer rakibimiz Alaplı Belediyespor’da Yunusemrespor ile Eskişehir’de karşılaştı. Bu maçı da izledik. Ayrıca Sincan Belediyespor’un Kırşehir Gençlik ile karşılaştığı maçı da bir hocamız takip etti. İşimizi ciddi yapmak zorundayız. Geldiğim ilk günden bu yana söylüyorum, asla gevşemeye yer yok” ifadelerini kullandı.

Üstüne koyarak gidiyoruz

“Bu ligi koşan, mücadele eden, arzulayan takımlar kazanıyor” diyen Kartop, “Bizim grubumuzda bu takım biz olmak istiyoruz. Onun için hafta sonu 3 kola ayrılıp rakiplerimizi izledik. Raporlar hazırlandı. Buna göre önlemlerimizi alacağız. Ama önemli olan bizim ne yapmak istediğimiz. Takımımız gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Üstüne koyarak gidiyoruz. İnşallah sezon sonunda bu ipi göğüsleyecek takım Eskişehirspor olacak” dedi.

Daha özverili davranacağız

Kartop, “Bu işi ciddi yapacağız başka şansımız yok. Biz bu işin bilincindeyiz. İnsanların bizden beklentilerini biliyoruz. Bu şehrin beklentilerini, hedeflerini ve hayallerini biliyoruz. Biz de buna vesile olabilmek için saha içinde ve saha dışında mücadelemizi yapacağız. Saha içinde mücadele edip saha dışında kendimize iyi bakacağız. Daha özverili davranacağız.

Tam kadro çalışıyoruz

Hafta sonu oynanacak Yunusemrespor maçının sorulması üzerine Kartop, “Ufak sakatlıkları olan arkadaşlarımız vardı. Onlar aramıza katıldı. Tam kadro çalışıyoruz. Çilimli, Ankara TKİ, Demirspor maçına nasıl ciddi bir şekilde hazırlandıysak Yunusemrespor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Kazanmak istiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Oyun sistemimizi yansıtmaya çalışıyoruz. Demirspor maçında atılan goller tesadüf değil bir çalışma ürünüydü. Karambol golümüz yok. Çünkü biz burada bir emek harcıyoruz” diye konuştu.

Kartop ve Gedik Yunusemre-Alaplı maçının ilk devresini izledi.

İkili, Demirspor-Polatlı maçının ise ikinci devresini takip etti.

Bekir Yunus Uçar: “Motokros sporuna olan ilgi her geçen yıl artıyor” Bekir Yunus Uçar: “Motokros sporuna olan ilgi her geçen yıl artıyor”

Muhabir: Aytaç Ersoy