Teknik Direktör Levent Kartop antrenman öncesinde talebelerine yaptığı konuşmada, asla ciddiyetten uzaklaşmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Tek antrenman yaptılar

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’un 15’inci haftasında ligden çekilen Kozlu Belediyespor karşısında hükmen 3-0 galip ilan edilecek olan Eskişehirspor, Pazar günü maç oynamayacak. Demirspor maçı sonrası 2 gün izin yapan Es Es, Salı günü topbaşı yapmıştı. Takım Çarşamba günü de (dün) günü tek antrenmanla noktaladı.

Taktik ağırlıklı çalışma

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, açma-germe ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise takımlar halinde taktik çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmada Teknik Direktör Levent Kartop futbolcuları sık sık uyardı. Daha çabuk düşünüp, daha çabuk hareket etmelerini isteyen Kartop, ofsaytta kalan hücum oyuncularına da ‘Dikkatli olmalısınız’ uyarısını yaptı.

Üç eksik vardı

Eskişehirspor’un dün yaptığı antrenmanda sportif sakatlığı devam eden 3 isim yer almadı. Arka adalesinde sorun yaşayan Kaan Dorak, Demirspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan Hayrettin Cengiz ve stoper Cihan Çimen antrenmanda yer almadı. Bileğinde şişme meydana gelen Hayrettin’in iyileştiği ve bugünkü antrenmanda takıma katılacağı öğrenildi.

Muhabir: Aytaç Ersoy