Kartop, “Biz skorlar alıp önümüze bakmak istiyoruz. Bu maç da onlardan bir tanesiydi. İşimizi ciddi yapmak zorundaydık. Oyuncularımız iyi konsantre oldu” dedi.

Bu ligden kurtulacağız

Maçı değerlendiren 44 yaşındaki teknik adam, “Biz skorlar alıp önümüze bakmak istiyoruz. Bu maç da onlardan bir tanesiydi. İşimizi ciddi yapmak zorundaydık. Oyuncularımız iyi konsantre oldu. Hem Ercan hem de Sergen için attıkları goller moral oldu. Bu takımın çıkışı devam edecek. Bu takım, bu şehir Süper Ligi hak ediyor. Biz bu kıvılcımı yaktık. İnşallah taraftarımızın da, siz basın mensuplarının da desteğiyle inşallah hep birlikte bu ligden kurtulmak istiyoruz. Bunu başaracak kaliteye sahibiz” diye konuştu.

Demirspor bizim için önemli

Eskişehir Demirspor hakkında da konuşan Kartop, Eskişehir Demirspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Onlar da bizim için çok önemli. Bizim rakiplerimizle de oynayacaklar. Bu hafta toplandılar. Bir hafta 10 gündür idman yapıyorlar. Hocayla da maçtan sonra konuştuk. Moral bozmayacaklar, devam edecekler. Çünkü gerçekten onlar bizim için çok değerli. Rakibimiz Polatlı ile oynayacaklar. Biz kazanıp bekleyeceğiz. Bütün maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon biz oluyoruz. Bunun da bilincinceyiz” ifadelerini kullandı.

Hedefleri ve hayalleri var 

Ahmet Sezer’i değerlendiren Kartop, “Daha önce Adıyamanspor’da çalışmıştım. Oradaki Osman hocamıza buradan çok teşekkür ediyorum. Normalde Ahmet’i başka takıma vermişlerdi ama sağ olsunlar bizi kırmadılar. Eskişehirspor büyük camia dediler. Geçen sene de Ayberk Altan transferinde destek vermişler bu sene de yine destek oldular. Ahmet değerli bir oyuncu. İstekli. Hedefleri hayalleri olan bir kardeşimiz. Takıma kısa zamanda ayak uydurdu. Zaten hazırdı, kamptan gelmişti. Bugün de diğer arkadaşları gibi iyi mücadele etti. O da buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyor. İnşallah üzerine koyarak devam eder” dedi.

Hazırlık dönemi geçirmediler

Kartop son olarak, “Yeni transferlerimizden Yusuf Sunbat kamp dönemi geçirmediği için onu oynatma şansımız olmadı. Diğer maçlarda onu da görme şansımız olacak, değerli bir futbolcumuz. Cihan Çimen hazırlık kampı geçirmedi. Ayağında bir şişlik oldu. 3 gün dinlendikten sonra takıma katılacak” ifadelerini kullandı

Kaynak: Spor Servisi