Ülkemizde yerel seçimler nedeniyle geride bıraktığımız hafta sonu liglerde maçlar oynanmamıştı. Eskişehirspor BAL 6. Grup’un 22’nci haftasında 7 Nisan Pazar günü Ereğli ekibini konuk edecek. Bu maçın hazırlıkları bugün başlayacak.

Maç haftasına girdik

BAL 6. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Eskişehirspor, 21’inci hafta maçında Alaplı Belediyespor’a deplasmanda 4-0 kaybederek sarsılmıştı. Liderlik yolunda büyük bir yara alan takımın ümidi azalsa da matematiksel iddia devam ediyor. Yerel seçimler nedeniyle geride bıraktığımız hafta sonu maç oynanmadı. Cumartesi ve Pazar gününü izinli geçiren Es Es, bugün Ereğli Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Sakatlarda son durum

Siyah-Kırmızılı futbolcular saat 15.00’te Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanacak. Saat 16.00’da ise antrenman gerçekleştirilecek. Son maçta oynamayan Sergen Şakirler ve Kerem Eryılmaz’ın takıma katılması bekleniyor. Fatih Çakır’ın ise sportif sakatlığı sürüyor. Fatih hafta sonu oynanacak Ereğli maçında da forma giyemeyecek. Elinde kırık meydana gelen Yusuf Sunbat’ın ise Ereğli maçına yetişmesi bekleniyor.

Patlangaç: Es Es son 5 maç kala liderin 6 puan gerisinde.

Hayrettin takıma katılacak

Eskişehirspor'da genel kurulların gündemi açıklandı Eskişehirspor'da genel kurulların gündemi açıklandı

4-0 kaybedilen Alaplı Belediyespor deplasmanı dönüşü takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası sol bek Hayrettin Cengiz Eskişehirspor’dan ayrıldığını açıklamıştı. Başkan Erkan Koca başarılı futbolcuyla yaptığı görüşmeler sonrası Hayrettin’i tekrar takıma dönmesi konusunda ikna etti. Ayrıca takımdan da birkaç futbolcunun da Hayrettin’i aradığı öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcu bugün tekrar takıma katılacak. 

Pazar 15.00’e odaklandık

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta Pazar günü kritik maçlar var. Eskişehirspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor’u konuk ederken, lider Polatlı Belediyespor evinde Alaplı Belediyespor’u ağırlayacak. Es Es’lilerin gözü Ereğli maçında, kulağı ise Alaplı maçında olacak. Siyah-Kırmızılı ekip kazanıp Polatlı’nın kaybetmesini bekleyecek. Her iki maç da 7 Nisan Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.

Editör: Volkan Kılınç