Sonhaber Gazetesi Muhabiri Aytaç Ersoy'un derlediği habere göre, bu sezon tarihinde ilk kez amatör kümede mücadele eden Eskişehirspor,  sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Tam 13 hafta liderlik koltuğunda oturan Şimşekler, ligin sonlarına doğru kritik puan kayıpları yaşadı. Alaplı mağlubiyetinin ardından sahasında Ereğli ve Polatlı’ya puan kaptıran Şimşekler, zirve uzaklaştı.

PRESTİJ NİTELİĞİNDE

İkincilik umudu dahi kalmayan Eskişehirspor, ligin son haftasına hedefsiz bir şekilde giriyor. Kırmızı Şimşekler ligin 26’ncı haftasında yarın deplasmanda dişli ekiplerden biri olan Ankara TKİ’nin konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Maçı hakem Muhammed Burak Tufan yönetecek. Es Es adına maç prestij niteliği taşıyor.

GÜNÜ BİRLİK GİDİLECEK

Bölgesel Amatör Lig’in 26’ncı ve son hafta maçında Ankara TKİ ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, bu karşılaşma için maç günü yola çıkacak. Ligde hiçbir iddiası kalmayan Siyah Kırmızılı ekip pazar sabahı yapılacak olan kahvaltının ardından otobüsle yola çıkacak. Eskişehirspor böylelikle son haftada otel masrafı yapmamış olacak.

KARŞILAŞMA GÖLBAŞI'NDA

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) son haftasında yarın Ankara TKİ ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Saat 15.00’te oynanacak olan mücadeleye Gölbaşı Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu ev sahipliği yapacak. Ankara TKİ bu sezon ev sahipliği yaptığı maçların birçoğunu Gölbaşı Stadyumu’nda oynadı. Eskişehirspor, bu stadyumda 10 Mart’ta Gölbaşı Belediyespor ile karşılaşmış ve maçı 3-1 kaybetmişti.

İstanbul’da Eskişehirspor bayrağını dalgalandırıyorlar İstanbul’da Eskişehirspor bayrağını dalgalandırıyorlar

İLK MAÇTA EŞİTLİK VARDI

Eskişehirspor, yarın 15.00’te Ankara TKİ’nin konuğu olacak. Siyah Kırmızı ekip dişli rakibini sezonun ilk yarısında 7 Ocak’ta konuk etmişti. Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada tam 4 gol atılmış, maç 2-2 sona ermişti. Es Es özellikle maçın uzatma dakikalarında net fırsatlar kaçırmıştı.

Kaynak: Spor Servisi