Eskişehirspor'da imzayı atan yeni Teknik Direktör Önder Karaveli, takımı tanımaya başlayan 49 yaşındaki teknik adam, antrenmanda futbolcularla birebir görüşmeler gerçekleştirerek herkesi daha iyi tanımaya çalışıyor.

Disipline önem veriyor

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 19’uncu haftasında geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Gölbaşı Belediyespor’a 3-1 mağlup olan Eskişehirspor, şampiyonluk yarışında ağır bir yara almıştı. Bu mağlubiyetin ardından Es Es’te Teknik Direktör Levent Kartop ve Sportif Direktör Özgür Gedik istifa etmişti. Eskişehirspor’da yaşanan ayrılığın ardından Teknik Direktör Önder Karaveli göreve başladı. Karaveli geldiği ilk günden beri disipline önem veriyor.

Çalışmalar sürüyor 

Eskişehir Valisi Aksoy, Es Es için ne dedi? Eskişehir Valisi Aksoy, Es Es için ne dedi?

Teknik Direktör Önder Karaveli dünkü antrenman öncesinde futbolcularıyla uzun bir toplantı gerçekleştirdi. Antrenman esnasında da bazı futbolcularla birebir görüşmeler yapan Karaveli, hem takımı tanımaya hem de herkesi motive etmeye çalışıyor. Şampiyonluk havasının kaybolmaması için uğraş veren deneyimli antrenör, keyiflerin yerine gelmesini istiyor. Teknik Direktör Önder Karaveli, Kırşehir ve Alaplı maçlarında takımın yeniden özgüvenini kazanmasını hedefliyor. Sıkı antrenmanlar sürüyor.

Kırşehir maçında yok

Es Es’in genç orta saha oyuncusu Yusuf Sunbat şansız bir sakatlık yaşadı. Sol elinde kırık meydana gelen genç futbolcunun ameliyat olacağı öğrenildi. Ara transfer döneminde takıma katılan ve geldiği günden bu yana ilk 11’de görev yapan Yusuf, Kırşehir mücadelesinde forma giyemeyecek. Ayrıca genç orta saha Berke Çelik de sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Çimlere bakım yaptılar

Odunpazarı Park ve Bahçeler ekibi dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki çimlere bakım yaptı. Kalabalık gelen ekip tesislerde çim biçip budama yaptı. Teknik Direktör Önder Karaveli emekçilere teşekkür edip onlarla fotoğraf çekildi.

Kaynak: Aytaç Ersoy