Siyah-Kırmızılı takım en son böyle bir galibiyeti 11 Aralık 2017’de TFF 1. Lig’deyken Gaziantepspor karşısında iç sahada 7-0’lık skorla almıştı. Tam 6 yıl 2 ay sonra farklı bir galibiyet elde edildi.

Eskisehirsporda Yillar Sonra Bir Ilk

Eskişehirliler mutlu

Siyah-Kırmızılı takımdaki 4 Eskişehirli futbolcu, 6-0 kazanılan Demirspor maçı sonrası objektiflere birlikte poz verdi. Hakan Aydemir, Hasan Alp Altınoluk, Uğur Can Semizoğlu ve Erdin Üzer galibiyeti kutlarken, sezon sonu şampiyon olacaklarına yürekten inandıklarını belirtti.

Golleri kızlarına armağan etti

Es Es’in golcüsü Ercan Kuruçay, 6-0 kazanılan Demirspor maçında 3 gol atarak Hat-trick yapmayı başardı. Maçtan sonra kızlarıyla tribünlere giden Ercan, golleri onlara armağan etti. Minik kızlar taraftarın önünde takımla beraber sevinç yaşadı.

Çıkmak zorunda kaldı

Demirspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Hayrettin Cengiz, dakikalar 14’ü gösterirken sakatlık yaşadı. Saha kenarına gelerek tedavi olan Hayrettin birkaç dakika sonra sahaya dönse de maça devam edemedi. Dakikalar 20’yi gösterirken kendini yere bırakan Hayrettin oyundan çıktı. Hayrettin’in yerine oyuna Ferit Özler dahil oldu. Ayağının burkulduğu, ciddi bir durum olmadığı öğrenildi.

Cihan tribündeydi

Es Es’in yeni transferlerinden Cihan Çimen, Demirspor maçında kadroda yer almadı. İnegöl Kafkas’tan transfer edilen stoper, ayağındaki şişlik nedeniyle sportif sakattı. 30 yaşındaki futbolcu karşılaşmayı VİP tribününden takip etti.

PUAN DURUMU

15. HAFTA PROGRAMI

11 Şubat Pazar

Kozlu Belediye-Eskişehirspor            : 0-3 (H)

14.00   Demirspor-1926 Polatlı Belediye

14.00   Yunusemrespor-Alaplı Belediye

14.00   Kaynaşlı BLD.-Gölbaşı

14.00   Sincan BLD.-Kırşehir Gençlik

14.00   Ankara TKİ.-Geredespor

14.00   Karadeniz Ereğli-Çilimli Belediye

Kaynak: Spor Servisi