Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu’nda adeta halı gibi bir zemin var. Başkan Erkan Koca zeminin fotoğrafını paylaşıp, “Süper Lig takımlarının birçoğunda bu kadar kaliteli bir zemin göremiyoruz. Avrupa standartlarında çim zeminimizi hazırlayan başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Osman Ercan’a, stat müdürümüze ve personellerine, yüklenici firma yetkililerine teşekkür ederim. Taraftar Süper Lig, stadyum-zemin Süper Lig, camia Süper Lig, inşallah takımımızda layık olduğu yere gelecektir” dedi.

MR sonucu bekleniyor

Yunusemrespor ile oynanan maçta ilk devrenin sonlarında sakatlanan Kerem Eryılmaz oyundan çıkmıştı. Ayağında ağrı hisseden deneyimli orta saha futbolcunun dün MR’ı çekildi. MR sonucunun bugün belli olması bekleniyor.

Yine forma giyemedi

Es Es’in devre arası transferlerinden Uğur Can Semizoğlu Yunusemrespor maçında da süre alamadı. Sportif sakatlığı bulunmayan ve maç kadrosunda olan futbolcunun ikinci devre oyuna girmesi bekleniyordu. Ancak Teknik Direktör Levent Kartop böyle bir değişiklik düşünmedi. Uğur Can’ın tam olarak hazır olmadığı düşünülüyor.

Yapılan hataya sinirlendi

Üç takımdan biri 1. Amatöre çıkacak! Üç takımdan biri 1. Amatöre çıkacak!

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Levent Kartop, Yunusemrespor maçında skor 2-0’ken ilk devrenin sonlarında savunmada yapılan hata sonrası sinirlendi. Yunusemrespor net fırsatı harcasa da Kartop, talebelerine bir hayli kızdı. Bu kadar basit hata yapmamalarını söyleyen Kartop, dikkatli olmalarını istedi.

Es Es’e rakip oldu

Eskişehirspor U19 takımında forma giyen Emre Eren Özpınar'ın, Yunusemrespor’a kiralık olarak verilmiş. Genç futbolcu geride bıraktığımız Pazar günü Yunusemrespor formasıyla Eskişehirspor’a rakip oldu. Genç futbolcu 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Spor Servisi