69’da yenilen ilk golde yandan gelen ortayı savunma uzaklaştıramayınca, kaleci İhsan Turgut Kirveli de çıkıp alamayınca Hacı Adanur kafayla filelere gönderdi. 90+2’de ise atılan uzun topa Mustafa Arda’dan önce kafayla dokunan Gölbaşılı futbolcu topu Barış Bozdilki ile buluşturdu. Ferit ve Kaan Dorak’ı rahatça geçen Barış, Gölbaşı’nı 2-1 öne geçirdi. 90+6’da bu kez Mustafa Arda’nın basit hatasını Oktay Yüksel değerlendirdi. Gölbaşı maçı 3-1 kazandı.

Golü puan almaya yetmedi

Es Es’in başarılı sol beki Hayrettin Cengiz, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Mücadelede 58’nci dakikada kendisini başlattığı atakta Emirhan Recep ile duvar paslaşmasına giren Hayrettin, ceza sahası içinde aldığı topu sağ ayağıyla filelere gönderdi. Eskişehirspor kariyerindeki ilk golünü Ankara’da atan Hayrettin’in bu golü puan için yetmedi.

Eskişehir Valisi Aksoy, Es Es için ne dedi? Eskişehir Valisi Aksoy, Es Es için ne dedi?

Yönetim de kahroldu

Eskişehirspor’un deplasmanda Gölbaşı Belediyespor ile oynadığı maçı Es Es yönetimi yakından takip etti. Başkan Erkan Koca başta olmak üzere yönetim kurulu protokoldeki yerini aldı. Alınan mağlubiyet sonrası Eskişehirspor yönetimi büyük bir üzüntü yaşadı. Eskişehirspor taraftarı ise maç sonunda özellikle sosyal medyadan yönetime eleştirilerde bulundu.

15’er bin TL prim

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta ligde kalma yarışı veren Gölbaşı Belediyespor 19’uncu hafta maçında sahasında Eskişehirspor’u ağırladı. 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Ankara temsilcisi sahadan 3-1 galip ayrılarak alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet aldı. Ankara temsilcisine maç sonunda futbolculara 15’er bin lira prim dağıtıldı. Gölbaşı Belediyespor ligin 20’nci haftasında Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Spor Servisi