Eskişehir Sonhaber Gazetesi spor muhabiri Aytaç Ersoy'un haberine göre;

“Tüm camiamıza hayırlı olsun” diyerek sözlerine başlayan Entok, “Uzun yıllar sağlanmayan bir birlikteliğin sonucunda, belediye başkanlarımızın, vekillerimizin, valimizin, şehrin tüm önde gelenlerinin teveccühüyle böyle bir göreve layık görüldüm. Bana ‘Bu görevi alır mısın?’ diye soruldu. Bu kadar insan bir araya gelmişken, yıllardır özlenen tablo oluşmuşken ben ‘Bu görevi kabul edemem’ diyemezdim. Görevi reddetmek şımarıklık olurdu diye düşünüyordum. Bugün de böyle bir teveccüh oluştu. İnşallah tüm camiamız adına hayırlısı olur” dedi.

Kendi çalışma ekibim var

Liste hazırlıklarına başladınız mı? Sorusu üzerine Entok, “Bunu söylemek için çok erken ama benim kendi çalışma ekibim var, Eskişehirspor’da uzun yıllar çalıştığımız arkadaşlarımız var. Tabiki önce onlarla bir istişare edeceğim. Ondan sonra geniş katılımlı bir yönetim kurmak adına çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

İşte Es Es’te Ergün Ortakçı seçiminin nedeni? İşte Es Es’te Ergün Ortakçı seçiminin nedeni?

İlk hedef üst lig

Herkesin desteğine ihtiyaç duyulduğuna parantez açan Entok, “Bu yalnızca Ulaş Entok ve yönetiminin yapabileceği bir iş olmadığını yıllardır tecrübe ettik. Çok acı tecrübeler yaşadık. Bu sene çok yaklaştık başaramadık. Bizlerin tek başına yapacağı işler değil bunlar. Şehrin tüm birleşenlerinin bir araya gelmeleri sonrası, bu sacayağını oluşturmaları çok kıymetli. Bu kıymetin farkına varıp herkesin bu işe sahip çıkmasını umut ediyorum. İlk hedef olarak üst lige çıkmayı, kulübün önünün açılmasını umut ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Spor Servisi