Güne damgasını vuran ise maç sonu sahaya koşarak giren, kalpleri Es Es sevgisiyle çarpan çocuklardı. Nazım Hikmet’in de dediği gibi “Çocuklar inanın inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler…”

Heyecanla sahaya koştular

Zorlu karşılaşmada tribünlerdeki çok sayıda çocuk taraftar dikkat çekti. Seremoniye Fabrika Futbol Okulu’nda eğitim gören çocuklar çıkarken, heyecanları görülmeye değerdi. Futbolcularla yeşil sahaya çıkmanın mutluluğunu yaşayan minik Es Es’liler, son düdüğün ardından heyecanla yeşil sahaya koştu.

Hayalleri yıkılmamalı…

Futbolculardan imza alıp fotoğraf çekilebilmek için birbirleriyle adeta yarışa giren kendileri küçük kalpleri büyük onlarca çocuk, renkli görüntülere imza attı. Galibiyet paylaşımlarının yanı sıra çok sayıda Es Es’li çocukların bu anlarına parantez açarak sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Bu çocukların şampiyonluk hayalleri yıkılmamalı…

Koca: Umutlandıran görüntüler

Başkan Erkan Koca, “Bugün maç sonunda yüzlerce Eskişehirspor formalı çocuklarımızın sahanın içine girip futbolcularımızla beraber tribünlerle sevinmesi her birimizi hem duygulandıran hem de umutlandıran görüntülerdi. Çocuklarımızın sahaya girmesini sağlayan Eskişehir Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ederiz” dedi.

Eskişehirspor'da Genel Kurullara 1 hafta kaldı Eskişehirspor'da Genel Kurullara 1 hafta kaldı

Muhabir: Aytaç Ersoy