Teknik Direktör Önder Karaveli ‘İyi futbol ve 3 puan’ parolasıyla takımı hazırlıyor. Alaplı karşında alınan 4-0’lık mağlubiyet sonrası liderlik şansını zora sokan Esklişehirspor'da teknik kadro ve futbolcular son 5 maçın tamamını kazanmak istiyor. Pes etmeyen ekip, kendi maçlarını kazanıp Polatlı Belediyespor’un takılmasını bekleyecek. Teknik Direktör Önder Karaveli her fırsatta talebelerine ‘yarıştan kopmak yok’ mesajını veriyor.

Eskişehirli sağlık ekibi masterların görevde! Eskişehirli sağlık ekibi masterların görevde!

Zor maç olacak

Eskişehirspor’u Pazar günü zorlu bir maç bekliyor. Takım son 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik almış olan Karadeniz Ereğli Belediyespor’u konuk edecek. Polatlı’nın Alaplı’yı konuk edeceği haftada Ereğli engeline takılmadan geçmek çok önemli. Eskişehirspor, tesislerinde 3 puan parolasıyla zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Hakan’da sorun yok

Siyah-Kırmızılı takımda çarşamba günü yapılan antrenmanın henüz başında arka adalesinde çekme hisseden Hakan Aydemir, Teknik Direktör Önder Karaveli ile görüşerek antrenmanı yarıda bırakmıştı. Hemen tedavisine başlanan Hakan’da bir problem olmadığı öğrenildi. Dünkü antrenmana çıkan hücum oyuncusu, teknik kadronun şans vermesi durumunda pazar günü oynanacak Ereğli Belediyespor maçında forma giyebilecek.

Hakem İstanbul’dan

BAL 6. Grup’un 22’nci haftasında 7 Nisan Pazar günü 15.00’te oynanacak Eskişehirspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor maçını yönetecek hakem açıklandı. Maçı İstanbul’dan

Fikret Hakan Abay yönetecek. Abay’ın yardımcıları Ziya Eren Yer ve Can Orhan Çelebi olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammed Enes Batur. Hakem Fikret Hakan Abay ligin ikinci devresinde oynanan Eskişehir Demirspor-Polatlı Belediyespor maçında düdük çalmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Karşıyaka-Anadolu Üniversitesi maçını yönetmişti. 

Ahmet Barlas’a dikkat

2012-2019 yılları arasında Eskişehirspor’da alt yaş grupları, U19, U21 ve A Takım formaları giyen Ahmet Zeki Barlas, daha sonra Bayburt Özel İdare, Odunlukspor, Görükle İpekspor ve Karabük İdmanyurdu formaları giymişti. 25 yaşındaki forvet sezon başında Karadeniz Ereğlispor’a gitmişti. Burada 16 maçta 9 gol atan Ahmet Zeki Barlas’a Es Es’in hafta sonu oynanacak maçta dikkat etmesi şart. Başarılı Ereğli’nin oynadığı son 4 maçta da gol attı. 

Kaynak: Aytaç Ersoy